Expat huisvesting en Zakelijke Accomodatie

Na een periode van planning, gericht op Europeese uitbreiding, kunnen we onthullen dat SITU nu in de Benelux-regio gevestigd is!

Praat met ons team om te zien hoe we u kunnen helpen.

LOKAAL WERKEN

We werken al jaren samen met bedrijven in Benelux om hun medewerkers te helpen met de juiste oplossingen voor huisvesting en zakelijke accommodatie voor expats op lange termijn, geschikt voor zakenreizen en wereldwijde mobiliteitsoplossingen.

Relaties creëren

SITU heeft relaties kunnen opbouwen met expats en bedrijven dankzij onze team van toegewijde experts uit de sector.

Wereldwijde communicatoren

Gezamelijk spreekt ons team de volgende talen: Bulgaars, Nederlands, Engels, Frans, Georgisch, Russisch en Spaans.

Sectoren overspannen

SITU werkt samen met een breed scala aan bedrijven en zakelijke klanten in verschillende industrieën, waaronder grote wereldwijde chipbedrijven op het gebied van financiën, technologie, olie en gas, reismanagementbedrijven en individuele zakenreizigers.


wereldwijde verhuizing

SITU biedt ook flexibele ondersteuning aan bedrijven die succesvolle relocatiestrategieën willen uitvoeren, en we bereiken dit door onze nauwe banden met international relocatie- en wereldwijde leveranciers van mobiliteitsoplossingen.

Met wie we ook werken, onze missie is altijd om de juiste zakelijke accommodatie te bieden die past bij de behoeftes van de medewerker of expat. We overtreffen de basisverwachtingen die gepaard gaan met het boeken van standaard hotelkamers.